“AVTOPSIXOLOGIK LIRIKANING NAZARIY XUSUSIYATLARI” - Melimurodova Maftuna Shuhratovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada avtopsixologik lirika va uning kelib chiqishi, genizi va taraqqiyoti,lirik qahramon va shoir shaxsiyati, uning nazariy xususiyatlari tahlil qilingan.