ESHQOBIL SHUKUR IJODIDA AVTOPSIXOLOGIK LIRIKA VA LIRIK QAHRAMON TABIATI - MELIMURODOVA MAFTUNA SHUHRATOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Mazkur    maqolada    taniqli    shoir  Eshqobil  Shukur    ijod  namunalari  asosida avtopsixologik lirika  tahlilga  olinib , unda lirika  lirik  qahramon  tabiati  yoritiladi.