STRATEGIK MARKETINGDA KONTENT MARKETINGIDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Mamajonova Munavvara Abdurasul qizi; Xaydarova Kamola Axinjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Strategik  marketingda  kontent  marketingidan  foydalanish samaradorligi.Ushbu  maqolada  strategik  marketing  jarayonlarida  kontent marketingining  ahamiyati  va  samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Kontent  marketingi yordamida  brendlar  o'z  auditoriyasiga  foydali  va  qiziqarli  ma'lumotlar  yetkazishi, mijozlar  bilan  uzoq  muddatli  munosabatlarni  o'rnatishi  mumkin.  Maqolada muvaffaqiyatli  kontent  marketing  strategiyalarining  misollari  va  ular  orqali raqobatbardoshlikni oshirish usullari ham ko'rib chiqiladi.