JADID MA’RIFATPARVARLARINING MA’NAVIY MEROSINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI - XAITOV BAHODIR TURSUNOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada jadidchilik harakatining yuzaga kelishi hamda bugungi kunda jadid ma’rifatparvarlari merosining ahamiyati haqida so‘z boradi. Jadid ma’rifatparvarlarining ma’naviy merosi bugun ham o‘z ahamiyatini yo‘qotgan emas.