BOLALARDA O’YNAYMIZ O’RGANAMIZ METODIDAN FOYDALANISH - Boykulova Aziza Muxiddinovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bolalarda o’ynaymiz, o’rganamiz metodi – bu ta’lim jarayonida o’yin va o’rganishni birlashtiradigan innovatsion yondashuvdir. Ushbu metod, bolalarning o’z-o’zini rivojlantirishiga, ijodkorlik va muammolarni hal qilish qobiliyatini oshirishga yordam beradi. Bolalar o’yin orqali ko’plab ko’nikmalarni egallashadi, shu jumladan ijtimoiy ko’nikmalar, mantiqiy fikrlash, va jismoniy faoliyat.