JARROHLIK STOMATOLOGIYASI VA DENTAL IMPLANTOLOGIYA - Suvonov Kayum Jaxonovich; Aslonova Gulnora Baxshilloyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Jarrohlik stomatologiyasi va dental implantologiya zamonaviy tibbiyotning eng rivojlangan sohalaridan biridir. Ushbu maqolada og’iz bo’shlig’i kasalliklarini jarrohlik usullari orqali davolash, shuningdek, dental implantlar kiritish texnologiyalari va ularning ahamiyati o’rganilgan. Maqola talabalarga, shifokorlarga va umumiy auditoriyaga tegishli bo’lgan nazariy va amaliy masalalarni yoritadi.