MASOFALI O’QITISHNING NAZARIY VA DIDAKTIK ASOSLAR - Beysenov Kenjabay Sarsanbayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada masofali o’qitishning nazariy va didaktik asoslarining muhim jihatlari ko’rsatib o’tilib, amaliyot tajribalariga tayangan holda ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar berilgan.