МАВЗУ: ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ФАОЛИЯТИДА НУТҚ МАДАНИЯТИНИНГ ЎРНИ - Аҳмедов Фарҳод Сайдалиевич (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ички ишлар органлари фаолиятида нутқ маданияти, муомиласи алоҳида аҳамиятга эгадир. Очиқ юзли, хушҳулқ, хушмуомила одам андиша ва фаросат эгаси бўлади. Шундай гўзал сифатларга эга бўлган одам билан ҳамсуҳбат бўлиш, роҳатдир, аксинча ёмон ҳулқли инсон доимо нафратни қўзғайди. Чиройли нутқли, доно инсон ҳамиша нотиқлик билан бошқалар орасида ўз обрўсини оширади.