O‘ZBEKISTONDA FUQAROLIK MASALALARINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Melikulov Nurjov Latifovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “O‘zbekiston Respublikasining fuqaroligi to‘g‘risida”gi qonunni takomillashtirish orqali inson qadrini va huquqlarini ta’minlashga qaratilgan, mamlakatimizda uzoq vaqtdan beri yashab kelayotgan, lekin O‘zbekiston fuqarosi degan huquqiy maqomga ega bo‘la olmayotgan minglab yurtdoshlarimizning muammosini qonuniy hal etish borasida amalga oshirilgan islohotlar xususida mulohazalar yuritilgan.