ABU ALI IBN SINO VA UNING “ TIB QONUNLARI” ASARI XUSUSIDA - Baxriyeva Umriniso Maxsud qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abu Ali ibn Sinoning ijodiy me’rosi hamda o‘z davrining tabobatga oid barcha nazariy va amaliy bilimlarni o‘z ichiga olgan mukammal tibbiy ensiklopediya sifatida yaratilgan “ Tib qonunlari” asari lingvistik xususiyatlari haqida fikr yuritilgan.