GLOBAL MOLIYAVIY INQIROZ - Orzikulova Sevinch (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada global moliyaviy inqirozning asosiy sabablari va oqibatlari ko’rib chiqiladi, shuningdek, ushbu inqirozni bartaraf etish uchun hukumatlar tomonidan ko’rilgan chora-tadbirlar tahlil qilinadi. Ushbu jihatlarni tushunish o’tmishdagi xatolardan saboq olishga va kelajakdagi moliyaviy inqirozlar ta’sirini yumshatish uchun strategiyalarni ishlab chiqishga yordam beradi.