ALOHIDA TAʼLIM EHTIYOJLARI BOʻLGAN HAR BIR BOLANING INKLYUZIV TAʼLIM OLISH HUQUQINI TAʼMINLASHGA QARATILGAN CHORA -TADBIRLARNI AMALGA OSHIRISH - Abdumoʻminova Gulmira Aziz qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada alohida taʼlim ehtiyojlari boʻlgan har bir bolaning inklyuziv taʼlim olish huquqini taʼminlashga qaratilgan chora tadbirlar yoritib beriladi. Zero, imkoniyati cheklangan bolalarni ilm olishi uchun zarur yordam berish biz pedagoglarning zimmasidadir.