“KVILLING SAN’ATI” - Mamatova F.I.; Turdiyeva Sh.E. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Texnalogiya fanini o’qitish metodikasi “Boshlang’ich sinflarda kvilling san’atini” o’qtishda o’quvchilarda qo’l animatsion harakatlarini rivojlantirish o’quvchilarning diqqatlilikva sezgirlik faoliyatini oshiradi.