MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI VA MAKTAB DASTURLARIDAGI IZCHILLIK - N.M.Kayumova; D. Elmurodova; H.Qurbonova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tizimi va umumiy o‘rta ta’lim dasturlarining uzluksizligi bolalarning bilim olish jarayonini yanada samarali qilishga xizmat qiladi. Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari va maktab dasturlari o‘rtasidagi izchillikni ta’minlash masalalari, metodologik yondashuvlar va xorijiy tajribalar tahlil qilinadi.