MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OILA BILAN ISHLASH - N.M.Kayumova; M.Umbarova; O.Xoldorova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida oila bilan ishlashning dolzarbligi va samaradorligi tahlil qilinadi. Oila va ta’lim muassasasi o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning har tomonlama rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi ochib beriladi. Shuningdek, ota-onalar bilan ishlashning samarali shakllari va usullari tavsiya etiladi.