MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI VA MAKTAB DASTURLARIDAGI IZCHILLIK - N.M. Kayumova; M. Rahimjonova; S. Sharipova; R.Abdullabekova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari va boshlang‘ich maktab dasturlari o‘rtasidagi izchillikning ahamiyati yoritilgan. Bolalarning akademik va psixologik rivojlanishida izchil ta’lim jarayonining o‘rni, muammolar va ularni hal qilish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, samarali metodik yondashuvlar va hamkorlik tamoyillari haqida fikr yuritiladi.