MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA OILA BILAN ISHLASH - N.M. Kayumova; F.To’ymurodova; S.Rahmonova. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida oila bilan ishlashning dolzarbligiahamiyati, shakllari va samaradorligi samarali usullari tahlil qilinadi. OilaOta-onalar va ta’lim muassasasipedagoglar o‘rtasidagi hamkorlik bolalarning har tomonlama rivojlanishiga qanday ta’sirakademikpsixologik rivojlanishidata’lim jarayonining o‘rni, muammolar va ularni hal qilish yo‘llari ko‘rsatishi ochib beriladi.yoritiladi. Shuningdek, ota-onalar bilan ishlashning samarali shakllari va usullari tavsiya etiladi.amaliysamarali metodik yondashuvlar va hamkorlik tamoyillari haqida fikr yuritiladi