GOSPITAL PEDAGOGIKAGA JALB ETILUVCHI KASALLIKLARNING KLINIKASI, DAVOLASH BOSQICHLARI, ALOHIDA XUSUSIYATLARI VA PRAGNOZI - Raxmonqulova Marjona Elyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada gospital pedagogika fanining asosiy tushunchalari, uning mohiyati va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, gospital pedagogikaning asosiy vazifalari, tamoyillari va zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni haqida batafsil ma’lumot berilgan. Tadqiqot natijalari gospital pedagogika rivojlanishining istiqbollari hamda ushbu sohadagi zamonaviy yondashuvlarni yoritib beradi.