BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINI TAYYORLASHNING PEDAGOGIK LOYIHASI - Eshpulatov Shakir Nabievich; Rasulova Mastura Adilovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аnnotasiya: Maqolada oliy o’quv yurtlaridagi o’quv jarayonida bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarini tayyorlashning pedagogik loyihasi yoritilgan bo’lib, unda ta’lim sifati ko’rsatkichlari aniqlash, uning pedagogik shartlarining majmuy, talabalarning kognitiv faoliyatini tashkil etish va boshqarish tamoyillari ochib berilgan.