“NOK PAYVANTAGLARINI YETISHTIRISHDA QORAQOLPOG‘ISTON RESPUBLIKASI KEGEYLI TUMANIDA JOYLASHGAN AKADEMIK M.MIRZAYEV NOMIDAGI BOG‘DORCHILIK, UZUMCHILIK VA VINOCHILIK ILMIY-TADQIQOT INSTITUTINING KEGEYLI ILMIY TAJRIBA STANTSIYASI TUPROQ ANALIZI TAHLILI” - Yusupova Malohat Sadillaevna; Reypnazarova Gulperiyzat Nukusbaevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Qoraqolpog‘iston Respublikasi Kegeyli tumanida joylashgan Akademik M.Mirzayev nomidagi bog‘dorchilik, uzumchilik va vinochilik ilmiy-tadqiqot institutining Kegeyli ilmiy tajriba stantsiyasining tuproq analizi tahlili o‘rganildi.