TA`LIMDA INTERFAOL METODLAR VA DIDAKTIK O’YINLARDAN FOYDALANISH. - Musulmonova Mohira O'ralovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada taʼlim jarayonida interfaol metodlar va didaktik o‘yinlardan foydalanishning ahamiyati, ularning o‘quvchilar bilimini mustahkamlash, ijodiy fikrlashni rivojlantirish va o‘zlashtirish samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, taʼlim amaliyotida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan baʼzi metod va didaktik o‘yinlar misolida ularning afzalliklari yoritilgan.