TURKIYADA TIL SIYOSATI - Tursunov Mirzohid (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada Turkiyada amalga oshirilgan til siyosati haqida qisqacha fikr mulohazalar bayon qilingan. Shuningdek, mamlakatda turk tiliga bo‘lgan e’tibor, tilni soddalashtirish, terminlarni turkiylashtirish, ta’lim, turk tili ta’limi, ta’lim siyosati haqida fikr mavjud.