XX ASRNING BIRINCHI YARMIDA QOZOG‘ISTONDA TIL SIYOSATI - Ravshanova Feruza Murodullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Qozog‘iston davlatining mustaqillikgacha bo‘lgan davr ichida olib borilgan til siyosati masalalari bag‘ishlangan. Ushbu davrda mamlakatda olib borilgan til siyosatining davlat boshqaruv tizimi, ta’lim, ommaviy axborot vositalarida qo‘llanilishiga oid ishlar misolida ko‘rib chiqilgan.