MUSTAMLAKA DAVRIDA AQSH TIL SIYOSATI - Qudratova Sayyora Ziyadulla qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada AQSHning mustamlaka davridagi til holati, ingliz tilining bu davlatga kirib kelishi, yoyilishi hamda mustaqillik davrigacha yuritilgan til siyosati haqida fikr boradi.