BOLAJAK TARBIYA FANI O’QITUVCHILARINI AXBOROT OLISH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING SHAKL , USUL, VOSITALARI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHALAR - Olimova Zarina Ro'zmurotovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Bolajak tarbiya fani o‘qituvchilarini axborot olish kompetentligini rivojlantirish, zamonaviy ta’lim jarayonining muhim jihatlaridan biridir. O‘qituvchilarni axborot olish qobiliyatini oshirish, ularning professional rivojlanishiga, o‘quv jarayonining sifatini yaxshilashga va o‘quvchilarga sifatli ta’lim berishga yordam beradi. Ushbu maqolada bolajak tarbiya fani o‘qituvchilarini axborot olish kompetentligini rivojlantirishning shakllari, usullari va vositalari haqida ma’lumotlar berilgan.