HUQUQBUZARLIKLARNING OLDINI OLISH MAQSADIDA-YOSHLAR HUQUQIY TARBIYASINING O’RNI - Urakov Djaxongir Rajabovich; Shokirova Go'zal (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Yoshlar huquqiy tarbiyasi – bu zamonaviy jamiyatda muhim ahamiyatga ega bo‘lgan masala. Huquqbuzarliklarning oldini olishda, ayniqsa, yosh avlodni tarbiyalashda huquqiy bilimlar va ongni shakllantirish juda muhimdir. Yoshlarning huquqiy tarbiyasi ularning kelajakdagi jamiyatdagi o‘rni, faoliyatlari va mas’uliyatlarini belgilaydi. Ushbu maqolada huquqbuzarliklarning oldini olish maqsadida-yoshlar huquqiy tarbiyasining o’rni haqida ma’lumotlar berilgan.