MAKTABGACHA TAʼLIM YOSHDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHIDA TAʼLIM TARBIYANING O‘RNI - O‘rinboyeva Gulhayo Farxodjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarning rivojlanishida taʼlim va tarbiyaning o‘rni tahlil qilinadi. Maktabgacha yoshdagi bolalar uchun taʼlim-tarbiya jarayonining ahamiyati, uning usullari va metodlari, shuningdek, ijtimoiy muhitning taʼsirini o‘rganish maqsad qilingan. Maqola bolalarning shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishidagi taʼlim-tarbiya faoliyatining o‘rnini yoritadi.