OILA, MAHALLA VA MAKTAB HAMKORLIGINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Saparova Zulfiya Аxmedovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Yurt kelajagi boʻlgan yoshlarning, bolalarning mustaqil va erkin shaxs sifatida shakllanishida oila , mahalla va maktab hamkorligi, taʼlim-tarbiya jarayonini har tomonlama takomillashtirish juda katta ahamiyatga ega, o’zaro hamkorlikni yanada mustahkamlanishi samarali tashkil etilishi yoshlarni barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun zamin bo’ladi.