BOSHLANGʻICH SINFLARDA YANGI METODLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Isaqova Maftunaxon Rustamjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinflarda yangi metodlardan foydalanish imkoniyatlari ta’lim jarayonini yangilash va o‘quvchilarning qiziqishini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ta’lim sohasida o‘zgarishlar va yangiliklar doimiy ravishda yuz berib turadi, bu esa o‘qituvchilarga yangi pedagogik yondashuvlarni sinab ko‘rish va o‘z darslarini yanada qiziqarli qilish imkoniyatini beradi. Zamonaviy ta’lim metodlari o‘quvchilarning bilim olish jarayonini faollashtirish, ularning ijodkorlik qobiliyatini rivojlantirish va o‘rganish jarayonida mustaqil fikrlashga undashga qaratilgan.