PSIXOLOG XONASINI TASHKIL ETILISHIDA QULAY IMKONIYATLAR YOXUD XONANING BESH BURCHAKLI GEOMETIRIK SHAKLI - Masharipova Umida Masharipovna; Xudayquliyeva Yulduz Otaboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Vaqtning oʻtishi sayin borliq ham oʻzgarishlar bilan boyib bormoqda. Bunday oʻzgarishlar nafaqat borliq balki insoniyat tamadduniga katta taʼsir koʻrsatdi. Insonlar oʻz hayotini yillar mobaynida turli hayotiy jarayonlar va kashfiyotlar bilan osonlashtirish, turli xil qiyinchiliklar va muamolarni bartaraf etish choralarini muntazam takomillashtirib kelinmoqda. Psixolog xonasiga qo’yilgan talablarga innovatsion yondashib, yangicha imkoniyatlardan foydalanish va uni isloh etish bugungi o’zgarishlar va yangi evrilishlarga muvofiqdir.