O’SMIRLIK DAVRI PSIXODIAGNOSTIKASI VA PSIXOKORREKSIYASI - Raxmanova Marhabo Madirimovna; Otajanova Rahima Kadambayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Ushbu maqolada o’smirlik davrining psixologik xususiyatlari haqda yoritilgan. Shuningdek, o’smirlik davrini o’rganish bo’yicha psixodiagnostik uslublar keltirilgan. o’smirlik ko’p jihatdan insonning ertangi kunini belgilab beruvchi muhim palla hisoblanadi. Bu davrda ota-onalar farzandlariga har doimgidan ko’proq e’tibor berishlari kerak.