O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASIDA YOSHLARNING HUQUQLARI VA ERKINLIKLARI - Farhodova Go'zal Anvarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada yurtimizda yoshlarning huquq va erkinliklari Konstitutsiya bilan kafolatlanganiligi va ularga yaratilgan imkoniyatlarning naqadar keng qamrovli ekanligi Yangi tahrirdagi Konstitutsiya asosida tahlil etiladi