KALITLARNI TAQSIMLASH PROTOKOLLARINING TAHLILI. - Mamadaliyev Ahadjon Abdusalom o‘gli; Saloxiddinov Og’abek Uyg’unjon o’g’li; Boboqulov Behro'z Muzaffar o'g'li; Imamaliyev Aybek Turapbayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kalitlarni taqsimlash protokollari tahlil qilinadi, jumladan, klassik, kvant va blokcheyn asosidagi yondashuvlar ko’rib chiqiladi. Har bir protokolning o’ziga xos xususiyatlari, afzalliklari va kamchiliklari muhokama qilinadi. Shuningdek, ushbu protokollarning zamonaviy axborot texnologiyalari va xavfsizlik talablariga mosligi tahlil qilinadi.