RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA PEDAGOGIK YONDASHUVLAR: MUAMMO VA YECHIMLAR - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Raqamli ta’lim muhitining zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni va ahamiyati kundan-kunga oshib bormoqda. Ushbu maqolada, raqamli ta’lim muhitida pedagogik yondashuvlarning roli, mavjud muammolar, ularni bartaraf etish yo’llari va talabalarning intellektual rivojlanishi uchun zarur shart-sharoitlar ko’rib chiqilgan. Maqola asosan XXI asrning yangi pedagogik texnologiyalari va kiberpedagogika asoslariga tayanadi