ERITIB QOPLASH USUSLLARI ORQALI MASHINA VA MEXANIZMLAR DETALLARINI QAYTA TIKLASHNING SAMARALI USULLARI. - A.A.Abdukaxxarov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tog’-kon texnikalarini ta’mirlashda yeyilgan detallarni qayta tiklashning samarali usullari to’g’risida batafsil ma’lumot keltirilgan.