BOLALARDA MUSIQAVIY KO‘NIKIMA VA QOBILIYATLARNING SHAKLLANISHI. - Xodjakulov Baxodir Xudaykulovich; Sheraliyeva Jasmina Erkin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada musiqa o‘qituvchilari kasbiy malakalarini oshirishga doir fikr va mulohazalar yuritilgan.