BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING SAVOD O‘RGATISHGA KASBIY-METODIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Ochilova Gavhar Hamid qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada savod o’rgatishda o‘qituvchilarning kasbiy- metodik kompetentligining ahamiyati yoritib berilgan. Bo‘lajak boshlang’ich sinf o‘qituvchilarining kasbiy-metodik kompetentligini rivojlantirish yo‘llari sanab o‘tilgan.