PEDAGOGIK FAOLIYATDA AXLOQIY QADRIYATLAR VA ETIKA MUAMMOLARI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Pedagogik faoliyatda axloqiy qadriyatlar va etika muammolari zamonaviy ta’lim tizimida muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada pedagogik jarayonlarda axloqiy qadriyatlar va etikaning roli, ularning ta’lim-tarbiya jarayoniga ta’siri, shuningdek, o‘qituvchilar va o‘quvchilar o‘rtasidagi munosabatlarga oid muammolar tahlil qilinadi. O‘qituvchining professional etikasi, tarbiya jarayonidagi axloqiy yo‘naltiruvchanlik va zamonaviy ta’limdagi yangi yondashuvlar ham ko‘rib chiqiladi.