KREDIT-MODUL TIZIMINING PEDAGOGIK JIHATLARI VA TA’SIRI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Kredit-modul tizimi zamonaviy ta’lim jarayonida muhim o‘rin tutadi. U talabalarga mustaqil ta’lim olish, bilim va ko‘nikmalarni moslashuvchan shaklda egallash imkoniyatini beradi. Ushbu maqolada kredit-modul tizimining pedagogik asoslari, ta’lim sifatiga ta’siri, shuningdek, uning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi. Tizimning samaradorligini oshirish uchun takliflar ham keltirilgan.