SHAXSIY O‘SISH VA O‘ZINI ANGLASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada shaxsiy o‘sish va o‘zini anglash jarayonining psixologik asoslari tahlil qilinadi. Shaxsiy rivojlanishning nazariy modellari, o‘zini anglashning ahamiyati, motivatsiya, o‘z-o‘zini boshqarish va psixologik to‘siqlar haqida so‘z boradi. Maqolada shuningdek, shaxsiy o‘sishga ta’sir etuvchi omillar va uni rag‘batlantirish usullari yoritilgan.