QO‘LYOZMA ASARLARGA XOS YOZUV USULLARI - Xamidova Gulinur Alisher qizi; A.U.Muydinova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya:Ushbu maqolada yozuv va uning kelib chiqishi haqida batafsil ma’lumot berilgan. Yozuvning har xil turlari yozuvning rivojlanish bosqichlarida tahlil qilinadi.Bu yozuvning bugungi hayotimizda va tilshunoslikka qadar muhim ahamiyatga ega ekanligini isbotlaydi. Shuningdek, yozuv turlari misollar yordamida tushuntiriladi va ulardan foydalanish holatlari ko‘rib chiqiladi.