DAVLAT TASHKILOTLARIDA BUXGALTERIYA HISOBI VA AUDIT O‘RTASIDAGI O‘ZARO ALOQA. - Karimova Xurshidabonu Rustam qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada davlat tashkilotlarida buxgalteriya hisobi va audit faoliyatining o‘zaro bog‘liqligi, ularning muhim jihatlari va samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilinadi. Buxgalteriya hisobi va auditning asosiy vazifalari, ularning davlat moliyaviy boshqaruvidagi ahamiyati hamda zamonaviy audit metodlari bilan buxgalteriya hisobini yaxshilash usullari ko‘rib chiqiladi.