YOSHLAR ORASIDA PSIXOLOGIK YORDAMNING ZARURIYATI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy jamiyatda yoshlar orasida psixologik muammolar keskin oshib bormoqda. Bu holat, yoshlarning ijtimoiy integratsiyasi, shaxsiy rivojlanishi va kelajakdagi hayot strategiyalariga salbiy ta’sir ko’rsatmoqda. Maqola yoshlar orasida psixologik yordamning zaruriyatini tahlil qiladi hamda ularning ruhiy sog’lig’ini saqlash va rivojlantirish uchun samarali chora-tadbirlarni taklif etadi. O’rganilgan ma’lumotlar asosida yoshlar psixologik yordamga bo’lgan ehtiyojining ilmiy asoslanganligi va amaliy ahamiyati ko’rsatiladi.