UYATSIZLIK VA O‘ZINI TUTA BILMASLIK: SABABLARI VA OQIBATLARI - Kutlimuratov Aziz Ruzimovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Uyatsizlik va o‘zini tuta bilmaslik — bu jamiyatda keng tarqalgan va ko‘p muammolarga olib kelishi mumkin bo‘lgan psixologik va ijtimoiy hodisa. Ushbu maqolada uyatsizlik va o‘zini tuta bilmaslikning asosiy sabablari, ularning shaxs va jamiyat uchun oqibatlari chuqurroq o‘rganilgan. Maqola hamda uning natijalari yordamida bunday muammolar oldini olish va ularni bartaraf etish yo‘llari taklif qilingan.