ONLAYN PLATFORMALAR ORQALI SAMARALI TIL O‘RGANISH: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR - Xurramova Sevinch G'anisher qizi; Rejabaliyeva Madina Ro'zimurod qizi; G'ulomova Sug'diyona Bahromxom qizi; Xo'jamberdiyeva Madinabonu Faxriddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Hozirgi zamonada texnologiyalar rivojlanishi bilan chet tillarini o‘rganish usullari ham o‘zgarib bormoqda. Onlayn platformalar orqali til o‘rganish qulayliklari va samaradorligi tufayli tobora ommalashmoqda. Ushbu maqolada onlayn ta’lim vositalarining til o‘rganishdagi ahamiyati, imkoniyatlari, duch kelinadigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.