ЎЙ-ЖОЙ КОММУНАЛ ХЎЖАЛИГИНИ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ИҚТИСОДИЙ АҲАМИЯТИ - Адилова Юлдуз Шавкатовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация:Мазкур мақолада уй-жой коммунал хўжалигини инновацион ривожлантиришнинг зарурати, унинг ижтимоий ва иқтисодий самаралари таҳлил этилади. Шунингдек, соҳага замонавий технологияларни жорий этишнинг аҳоли турмуш даражасига ва миллий иқтисодиётга таъсири ёритилади. Мақолада миллий ва хорижий тажрибаларга асосланган ҳолда илмий хулосалар берилган.