MAKTAB FIZIKA FANINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILARNING TASAVVUR DOIRASINI KENGAYTIRUVCHI KROSS-FAN YONDASHUV USULI. - Karimova Roziya Komilovna; Xojiakbarova Nodiraxon Abdumutal qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy ta’lim jarayonida o‘quvchilarning chuqur va keng tasavvurini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ayniqsa, fizika fanining o‘qitilishida bu ko‘rsatkich juda dolzarb, chunki fizika hayotning deyarli barcha sohalariga ta’sir ko‘rsatadigan fan hisoblanadi.