MAKTAB MATEMATIKA KURSIDA KOMBINATORIKANING ASOSIY QOIDASI MAVZUSINI O’QITISHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - BOZOROVA LAYLO NASILLOYEVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida matematika fanining “Kombinatorikaning asosiy qoidasi’’mavzusini o’qitishning o’ziga xos xususiyatlari bo’yicha fikr mulohazalar yuritilgan. Dars jarayonida foydalanish mumkin bo’lgan interfaol usullardan “Qo’shningni top’’ o’yini hamda “O’yla izla top’’ usullaridan namunalar keltirilgan.