TALABALARDA EKOLOGIK MADANIYATNI OSHIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH PEDAGOGIKA FANI MISOLIDA - Mavluda Abduraimova Anvarbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish va rivojlantirish metodikasini pedagogika faniga asoslangan holda takomillashtirish masalalari yoritilgan. Muallif zamonaviy ekologik ta’lim tamoyillari, interfaol metodlar va innovatsion yondashuvlarning samaradorligini tahlil qilgan.