TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISHDA ILG‘OR XORIJIY TAJRIBALARDAN FOYDALANISH TEXNOLOGIYASI - Tursunova Gulsora Adahamjon qizi; M.J.Mahammatova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada globallashuv zamonida barqaror rivojlanish maqsadlariga erishishda zamonaviy ta`lim tizimining roli, ta`lim orqali ekologik barqarorlikni ta`minlash va innovatsion yondashuvlarni tashkil qilish jamiyat rivojlanishiga xizmat qilishi keng yoritilgan. Shu bilan birga ilg`or xoriiy tajribalardan foydalanish texnologiyasi keng tahlil qilingan.